Феофан Мтĭю Бжĭю Птрхъ ... - (:unkn) unknown (My University, 1620)
Jeruzalės ir Konstantinopolio patriarcho Feofano privilegija Slucko miesto Preobražensko pravoslavų vienuolynui ir cerkvei.
Keywords: Rankraščiai