In nomine domini amen - (:unkn) unknown (My University)
Vaclovo Mongirdavičiaus, jo brolio Aleksandro ir giminaičio Stanislovo Budilavičiaus raštas, kuriuo Vilniaus pranciškonų vienuolynui užrašo du valstiečius ir metinę duoklę.
Keywords: Pergamentai; Vilnius (Lietuva)