[Laiškas] / Malickis (Malicki) M. - neišaiškintam adresatui. - (:unkn) unknown (My University, 1786)
1 laiškas apie Rubikių palivarko ūkį, pastatus, pajamas; mini žemės nuomos sutartį tarp Žibarkos ir Žabovičiaus, teismo bylos dokumentus, kurių dalį grąžino, būdamas Kurkliuose.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Malickis (Malicki), M.; Rubikiai (Anykščių rajono savivaldybė, Lietuva); Kurkliai (Anykščių rajono savivaldybė, Lietuva)