[Laiškas] / Rembovskis (Rembowski) Aleksandras, istorikas - Tadui Vrublevskiui. - (:unkn) unknown (My University, 1905)
1 laiškas- siūlo perskaityti jo anotuotas knygas; rekomenduoja mokslinius-politinius veikalus, prancūzų ir vokiečių leidinius.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Rembowski, Aleksander Antoni, 1847-1906; Vrublevskis, Tadas Stanislovas, 1858-1925