[Adutiškio dvaro chirurgo P.Biernikavičiaus raportas Vilniaus kapitulai]. - (:unkn) unknown (My University, 1829)
Raportas apie Adutiškio dvaro sergančius valstiečius. Surašyti kaimai, kiek žmonių sirgo, kiek pasveiko ir kiek mirę.
Keywords: Rankraščiai; Vilniaus katedros kapitula - Rankraščiai