[Laiškas] / Breganskis (Bregański) Vladislovas, filosofas - Juzefui Belinskiui. - (:unkn) unknown (My University, 1905)
1 laiškas dėl K. Bernaro medicinos veikalėlio, galbūt esančio Varšuvos medicinos draugijos bibliotekoje.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Breganskis (Bregański), Vladislovas; Bieliński, Józef, 1848-1926; Varšuva (Lenkija)