Benedictus, papa XIV... omnibus... christifidelibus... qui expositioni sanctissimi eucharistiae sacramenti... - (:unkn) unknown (My University, 1745)
Popiežiaus Benedikto XIV indulgencija tikintiesiems, nustatytomis sąlygomis aplankiusiems Vilniaus katedrą.
Keywords: Pergamentai; Benedictus XIV, 1675-1758, Papa; Arkikatedra bazilika (Vilnius)