[Komisorių pirmininko, Ašmenos pavieto pakamario Juozapo Važinskio šaukimas į komisorių teismą LDK paiždininkio Bžostovskio bylos atsakovams]. - (:unkn) unknown (My University, 1775)
Šaukimo fragmentas.
Keywords: Vilniaus katedros kapitula - Rankraščiai; Rankraščiai