[Laiškas] / Brinkas (Brynk) M. - Mykolui Horainui. - (:unkn) unknown (My University, 1750)
1 laiškas apie baudžiauninkus, atvykusius iš Osinovkos kaimo (Chmelevskio nuosavybė), kurie pareiškė, kad nepriklauso nei Levkų, nei Niebišino valdoms.
Keywords: Rankraščiai