Romanas Višomirskis : literatūros rodyklė - (:unkn) unknown (Lietuvos mokslų akademijos biblioteka, 1998)
Gamtos mokslų habilituoto daktaro, Lietuvos mokslų akademijos akademiko, profesoriaus Romano Višomirskio bibliografinė rodyklė apima jo mokslinės ir visuomeninės veiklos laikotarpį iki 1996 metų imtinai. Pradžioje pateikiami keliai straipsniai apie R. Višomirskio mokslinę bei administracinę veiklą. Apžvalga apie profesoriaus mokslinę veiklą pateikta rusų ir anglų kalbomis. Skyriuose medžiaga išdėstyta chronologine, o metų ribose - abėcėline tvarka: lotynų ir kirilicos, pirmiausiai pateikiant knygas, po jų straipsnius. Pabaigoje randame pavardžių rodyklė ir santrumpos.
Pap. antr.l. antr.: Romanas Višomirskis: bibliographical index
Keywords: Bibliografijos rodyklės