[Laiškas] / Nevedomskis Juozapas - Tadui Vrublevskiui. - (:unkn) unknown (My University, 1906)
1 laiškas apie jo bylos gynimą teisme; kaltinamas už nelegalios literatūros saugojimą ir platinimą. Yra T. Vrublevskio atsakymas.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Nevedomskis, Juozapas; Vrublevskis, Tadas Stanislovas, 1858-1925