[Laiškas] / Petruškevičius Ivanas - Tadui Vrublevskiui. - (:unkn) unknown (My University, 1906)
1 laiškas - praneša, kad tarp rusų inteligentų sklinda antisemitinis šmeižtas apie T. Vrublevskį, gynusį Blondeso bylą. Lap. 2 - T. Vrublevskio atsakymas į šmeižtą. Minimi: D. Šachovskis, P. Dolgorukovas, O. Rodičevas, F. Nedzialkovskis, V. Spasovičius.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Vrublevskis, Tadas Stanislovas, 1858-1925; Petruškevičius, Ivanas