[Laiškas] / Sanguškienė (Sanguszkowa) Barbora, vertėja - Mykolui Ksaverui Sapiegai. - (:unkn) unknown (My University, 1761)
1 laiškas asmeniniais klausimais - praneša, kad gavo du laiškus, teiraujasi jo, ar nuoširdžiai domisi jos sveikata.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Sanguszkowa, Barbara Urszula, 1718-1791; Sapiega, Mykolas Ksaveras