[Senasis Testamentas]. - (:unkn) unknown (My University, 1800)
Penkiaknygė ir pranašų Jozuės, Teisėjų, I-oji ir 2-oji Samuelio, I-oji ir 2-oji Karalių knygos. Rašyta (versta ?) Z. Rojeckio.
Keywords: rankraščiai; Firkovičiaus Simono karaimiškų rankraščių kolekcija