[Laiškas] / Žitlovskis M. - Tadui Vrublevskiui. - (:unkn) unknown (My University, 1908)
1 laiškas - kviečia atvykti į Vilniaus butų bei parduotuvių nuomotojų draugijos posėdį ir suteikti juridinę konsultaciją Vilniaus miesto gyventojams.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Vrublevskis, Tadas Stanislovas, 1858-1925; Vilnius (Lietuva); Žitlovskis, M.