In nomine domini amen... Ego... Nicolaus... Ylynycz in Maiori Zelwa... notifico... quod... - (:unkn) unknown (My University, 1519)
Mikalojaus Iliničiaus raštas, kuriuo užrašo išlaikymą Didžiosios Zelvos altaristai.
Keywords: Pergamentai