In nomine domini amen... Nos, Albertus... episcopus Vilnensis, ad universorum noticiam deducimus... quod... - (:unkn) unknown (My University)
Vilniaus vyskupo Vaitiekaus Taboro raštas, kuriuo: 1) steigia 8 kunigų mansionariją prie Vilniaus katedros vyskupų koplyčios altoriaus ir užrašo jiems išlaikymą pinigais ir maistu iš Šipianų valstiečių Borisovo paviete; 2) steigia toje pačioje koplyčioje kitą altorių ir jo išlaikymui užrašo maistą ir lėšas iš Vidžių ir Mažosios Peršajos valdų
Keywords: Pergamentai; Vilnius (Lietuva) -- Istorija; Barysavas (Baltarusija); Vidžiai (Baltarusija)