[Laiškas] / Adamsas (Adams) Kristianas - Tadui Vrublevskiui. - (:unkn) unknown (My University, 1914)
1 laiškas dėl bylos, gintos T. Vrublevskio 1913.05.04, ir jos peržiūrėjimo teisme; pagal šią bylą Rygos "Erasmus" kūriką apkaltino žmogžudyste.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Ryga (Latvija); Vrublevskis, Tadas Stanislovas, 1858-1925; Adamsas (Adams), Kristianas