[Vilniaus kapitulos sesijos, įvykusios 1845 03 24, prezidentaujant D. Pacevičiui, dalyvaujant Herburtui, Žiškovskiui, sekretoriui J. Kobylinskiui ir kitiems, protokolas]. - (:unkn) unknown (My University, 1847)
Duodama perskaityto regestro dėl Vilniaus kapitulos pajamų santrauka. Minimi Adutiškio, Panerių bravorai; Ramelis, Puzina, Puciata, Pasvalaičių (Poswolecie) kaimo valstiečiai.
Keywords: Rankraščiai; Vilniaus katedros kapitula - Rankraščiai