[Administratoriaus kan. Juozapo Mirskio, Vilniaus kapitulos paskirto patikrinti Adutiškio valdų ūkinę padėtį, pranešimas]. - (:unkn) unknown (My University, 1812)
Atsakyta į 24 kapitulos pateiktus klausimus apie mokesčius, karčiamas, pajamų ir išlaidų apyskaitas.
Keywords: Rankraščiai; Vilniaus katedros kapitula - Rankraščiai