[Laiškai] / Hlaska (Hłasko) Juzefas, publicistas - Marianui Kevličiui. - (:unkn) unknown (My University, 1912)
2 laiškai dėl rinkimų į IV dūmą: rinkiminio komiteto posėdį ir rinkiminės medžiagos spausdinimą "Kurjer Litewski" laikraštyje.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Hłasko, Józef, 1856-1934; Kevličius, Marianas