[Laiškas] / Tvardovskis (Twardowski) Edvardas - Neišaiškintam teisęjui. - (:unkn) unknown (My University, 1860)
1 laiškas apie pretenzijas Vrublevskių šeimai dėl Galovčicų valdų, generolienės Kickos pateiktas sąskaitas.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Tvardovskis (Twardowski), Edvardas