[Laiškas] / Kocas (Koc) Andrius, kunigas - Adomui Zavadskiui. - (:unkn) unknown (My University, 1860)
1 laiškas apie įteiktą savo rankraštį "Žycie Umysłowe - Logika właściwa Elementarna czyli Prawidła dobrego myślenia" ir A. Zavadskio nuomonę apie šį jo darbą.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Zawadzki, Adam, 1814-1875; Kocas (Koc), Andrius