Eustachius Canonik Vilenski, Kowienski, Kiernowski, Poswolski Pleban... - (:unkn) unknown (My University, 1542)
Kanauninko Eustachijaus raštai: 1. Leidimas Pasvalio miestiečiui Jonui Kaženiekui laikyti 2 statinių žemę prie Svalos upės; 2. Raštas, kuriuo parduoda namą Pasvalyje Fedorui Savai. Rašyta Kaune.
Keywords: Pasvalys (Lietuva); Laucevičiaus Edmundo fondas