[Laiškas] / Creptavičius (Chreptowicz) Jokūbas, ginklakalys - neišaiškintam adresatui, vienuoliui bazilijonui. - (:unkn) unknown (My University, 1741)
1 laiškas - praneša, kad apsistojo netoli Gardino ir yra pasirengęs tarnauti vienuolių ordino reikalams.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Gardinas (Baltarusija); Creptavičius (Chreptowicz), Jokūbas