[Laiškas] / Horainova B. - Leonui ir Garšui Horainams. - (:unkn) unknown (My University, 2017)
1 laiškas sūnums apie siunčiamą žuvį: 30 lydekų ir 2 lynus.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Horainova, B.; Horainas, Garšas; Horainas, Leonas