Выпис с книг головных трыбунальных у вилни отправованых... - (:unkn) unknown (My University, 1620)
Vaitiekus Politalskis Musninkų dvarą prie Speros ežero užstatė Kernavės klebonui Povilui Mališauskui
Keywords: Rankraščiai; Musninkai (Širvintų rajono savivaldybė, Lietuva); Kernavė (Širvintų rajono savivaldybė, Lietuva)