[Laiškai] / Montvila Juozapas, visuomenės veikėjas - Tadui Vrublevskiui. - (:unkn) unknown (My University, 1906)
2 laiškai apie atvykimą į Vaikų globos draugijos posėdį ir pamaldas už draugijos rėmėjus.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Montvila, Juozapas, 1850-1911; Vrublevskis, Tadas Stanislovas, 1858-1925