In nomine domini amen... Nos Sigismundus... rex Polonie, magnus dux Lithuanie... - (:unkn) unknown (My University, 1508)
Ldk Žygimanto Senojo raštas, kuriuo Slonimo valdytojui, Ldk maršalui Jonui Radvilai dovanoja Dusetų valdą su Sartų ežeru.
Keywords: Pergamentai