[Laiškai] / Zamoiskių biblioteka Varšuvoje - Juozapui Zavadskiui. - (:unkn) unknown (My University, 2016)
3 raštai - dėkoja už bibliotekai dovanotus 3 paveikslus. Parašas: T. Korzonas.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Biblioteka Ordynacji Zamojskiej (Warszawa, Polska); Zavadskis, Juozapas