Regestr Dokumentow ... na Dobra Bezdany - (:unkn) unknown (My University, 1775)
Bezdonių valdų (Vilniaus pav.) 1516-1701 m. dokumentų sąrašas.
Keywords: Vilniaus katedros kapitula - Rankraščiai; Rankraščiai