Albertus... episcopus Wilnensis... in Iszkolna et Nyeszwyesz ecclesiarum parroxhialium rectoribus... - (:unkn) unknown (My University, 1519)
Vilniaus vyskupo Alberto Radvilos raštas, kuriuo Lipos bažnyčios klebonu skiria Joną Petrovskį.
Keywords: Pergamentai