[Laiškas] / Rudzkis - Tadui Vrublevskiui. - (:unkn) unknown (My University, 1913)
1 laiškas - prašo išbraukti iš Šubravcų draugijos narių.
Keywords: Rankraščiai; Šubravcai (liberalinė inteligentų draugija) - Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Vrublevskis, Tadas Stanislovas, 1858-1925; Rudzkis; Šubravcai (liberalinė inteligentų draugija)