[Adutiškio dvaro su Stajėtiškio ir Mirkliškių palivarkais turto aprašas]. - (:unkn) unknown (My University, 1751)
Aprašyti pastatai (gyvenamuose kambariuose - žalių koklių krosnys), bravoras, ūkio padargai, galvijai, baudžiauninkai ir jų mokesčiai. Yra kaimų ribų aprašymas, dvaro pajamų suvestinės, nuostatai baudžiauninkams, dvaro žemės ploto apskaičiavimas.
Keywords: Rankraščiai; Vilniaus katedros kapitula - Rankraščiai