[Laiškai] / Pacas Liudvikas, generolas - Juzefui Kopecui. - (:unkn) unknown (My University, 1817)
2 laiškai apie pasikeitimus asmeniniame gyvenime, apie šmeižtus esą generolas Volodkevičius buvęs jo kivirčo su Čartoriskiu priežastimi, apie kalkių ir gipso atvežimą iš Krokuvos, mini savo kelionę į Varšuvą fabriko reikalais.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Pac, Ludwik Michał, 1780-1835; Kopecas, Juzefas; Krokuva (Lenkija); Varšuva (Lenkija)