[Laiškas] / Špotanskis (Szpotański) Tadeušas, lenkų politinis ir visuomenės veikėjas - Piotrui Gureckiui. - (:unkn) unknown (My University, 1919)
1 laiškas apie dalyvavimą demokratinės partijos suvažiavime, korespondencijų nusiuntimą laikraščiui; apie nebegaunamą laikraštį "Nasz kraj".
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Špotanskis (Szpotański), Tadeušas; Gureckis, Piotras