Kazimirus... Magnus dux Lithwanie... - (:unkn) unknown (My University)
Ldk Kazimiero privilegija, kuria Vilniaus miestiečiams pagal seną paprotį leidžia prekiauti visoje LDK teritorijoje, nemokant muito. Pergamentas publikuotas leidinyje "Собрание древних грамот и актов городов: Вильны, Ковна, Трок, православных монастырей, церквей, и по разным предметам", T. I, p. 6, Nr. 5.
Keywords: Pergamentai; Vilnius (Lietuva)