[Laiškas] / Poliakas (Pollak) Juzefas, gydytojas - Tadui Vrublevskiui. - (:unkn) unknown (My University, 1909)
1 laiškas dėl teisminių reikalų, ginant visuomeninę instituciją, apie kurią galima sužinoti knygelėje "Pokój".
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Vrublevskis, Tadas Stanislovas, 1858-1925; Vrublevskis, Tadas Stanislovas, 1858-1925; Poliakas (Pollak), Juzefas