[Laiškas] / Sapiega Jonas Frydrichas, LDK kancleris - neišaiškintam adresatui. - (:unkn) unknown (My University, 1747)
1 laiškas - rašo, kad atvykęs pasistengs nuoduniai pasirūpinti Mstislavlio seniūnijos reikalais.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Atografų kolekcija; Sapiega, Jonas Fridrichas, 1680-1752; Mscislavas (Baltarusija)