[Dėl mokesčių iš Benicos dvaro Barbaravos palivarko (Ašmenos pav.)] - (:unkn) unknown (My University, 1838)
Vilniaus kapitulos įgaliotinio T. Pileckio ir Ašmenos bajorų globos draugijos raštai Barbaravos palivarko mokesčių reikalais.
Keywords: Vilniaus katedros kapitula - Rankraščiai; Rankraščiai