[Laiškas] / Lipinskis (Lipiński Wacław) V., istorikas, publicistas - Piotrui Gureckiui. - (:unkn) unknown (My University, 1920)
1 laiškas apie bendradarbiavimą laikraštyje "Nasz kraj", Sventickio atvykimą.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Lipinskis (Lipiński Wacław), V.; Gureckis, Piotras