Knyga apie senąsias Karaliaučiaus bibliotekas - (:unkn) unknown (My University, 2006)
Recenzuojama knyga: Königsberger Buch- und Bibliotheksgeschichte / Hg. Axel E. Walter. – Köln; Weimar; Wien : Bölau Verlag, 2004. – X, 822 p. – (Aus Archiven, Bibliotheken und Museen Mittel- und Osteuropas ; T. 1)
Skyriaus antraštė: Apie knygas