Wiadomość z maiątku... Braszewicz o przychodzie i rozchodzie... zboża za miesiąc 1-3, 5-12 1830 roku. - (:unkn) unknown (My University, 1830)
Braševičių valdų 1830 m. pajamų ir išlaidų apyskaitos.
Keywords: Vilniaus katedros kapitula - Rankraščiai; Rankraščiai