[Laiškas] / Abramovičius (Abramowicz) Marianas, bibliografas - Tadui Vrublevskiui. - (:unkn) unknown (My University, 1908)
1 laiškas apie delegato iš liaudies universiteto ("Uniwersitet dla wszystkich") nusiuntimą į suvažiavimą Peterburge.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Varšuva (vietovė); Vrublevskis, Tadas Stanislovas, 1858-1925; Sankt Peterburgas (Rusija); Abramovičius (Abramowicz), Marianas