[Laiškas] / Griuneris (Grűner) Adolfas - Adomui Zavadskiui. - (:unkn) unknown (My University, 1858)
1 laiškas apie gaidų atsiuntimą, sąskaitų už jas.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Zawadzki, Adam, 1814-1875; Griuneris (Grűner), Adolfas