[Laiškas] / Taratuta Ausiejus - Tadui Vrublevskiui. - (:unkn) unknown (My University, 1909)
1 laiškas apie jo bylos gynimą, praneša, kad vienas iš kaltinamųjų buvo užmuštas kalėjime. Yra T. Vrublevskio prierašas: "Anarchistai".
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Taratuta, Ausiejus; Vrublevskis, Tadas Stanislovas, 1858-1925