In nomine domini amen... Alexander, alias Witawdus... magnus dux Lituanie... - (:unkn) unknown (My University)
Ldk Vytauto raštas, kuriuo šešiems broliams bajorams duoda Drohičino paviete Tchuržnicos kaimą leno teise, su karo tarnybos prievole.
Keywords: Pergamentai