Liber IV privilegiorum capituli Vilensis. Dogcliani codicis excerpta quaedam - (:unkn) unknown (My University, 1757)
Ketvirtoji Vilniaus kapitulos privilegių knyga, išrašai iš Dogelio kodekso. Šioje knygoje duota 76 privilegijų nuorašai.
Keywords: Vilniaus kapitulos fondas; rankraščiai