[Laiškas] / Gudaitis (Gudeit) - Johanui Volfgangui. - (:unkn) unknown (My University, 1817)
1 laiškas apie provizoriaus Gajevskio reikalus Vilniaus universitete.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Wolfgang, Jan, 1776–1859; Vilniaus universitetas