[Laiškas] / Vaitkevičius (Wojtkiewicz) Adomas - Minsko vyskupas - Sigizmundui Zoštautui. - (:unkn) unknown (My University, 2017)
1 laiškelis - prašo atvykti į rengiamus bajoriškus pietus.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Vaitkevičius (Wojtkiewicz), Adomas; Zoštautas, Sigizmundas